Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Πυρετός συσκέψεων στο Προεδρικό Μέγαρο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Περιεχόμενο στις τροποποιήσεις για τις οποίες είχε προϊδεάσει σε προηγούμενη επιστολή του θα δώσει ο Σαμαράς. Επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής, ισοδύναμα μέτρα για την ανακούφιση των ασθενέστερων και πρωτίστως ανάπτυξη με κάθε τρόπο για να καταπολεμηθεί η ανεργία και να ανακτηθεί το θετικό επενδυτικό κλίμα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιταλό ομόλογό του Μάριο Μόντι, είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε..

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται ο πυρετός συσκέψεων στο Προεδρικό Μέγαρο για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ελληνικής παρουσίας στη Σύνοδο, με τον Κάρολο Παπούλια να δέχεται σήμερα το νέο υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζανιά, τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα. Ακολούθως, το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε λίγο πριν τις 13.00 ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταφέρει στις Βρυξέλλες, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας, επιστολή του Πρωθυπουργού προς τους εταίρους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην επιστολή του, ο κ. Σαμαράς απευθύνεται προσωπικά στους ομολόγους του, τονίζοντας ότι οι Ελληνες αποφάσισαν με τις εκλογές να μείνουν στο ευρώ και πως αυτός είναι και ο στόχος της κυβέρνησης.

Αφού επισημάνει ότι ο ελληνικός υποβάλλεται σε μεγάλες θυσίες και μέσω της ψήφου του ζητεί από τους εταίρους να προστεθούν πολιτικές ανάπτυξης, ο Αντώνης Σαμαράς θα αναφέρεται στην ανάγκη τροποποίησης του μνημονίου, πρώτα προς την κατεύθυνση της επιμήκυνσης και στη συνέχεια, προς την ελάφρυνση ορισμένων πολιτικών που δεν απέδωσαν. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2201372

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS