Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - ΦΩΤΟ: Eπίθεση στη Microsoft στο Μαρούσι

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Άρχισε το "αντάρτικο των πόλεων" με "καίριο" χτύπημα στον καπιταλισμό!! Αναμένονται πολιτικές δηλώσεις τυπικής καταδίκης της βίας με εύγλωττες περιγραφές για την κοινωνική εξαθλίωση και την πίεση που δημιουργούν συνθήκες δυναμικής αντίδρασης! Verceremos, σύντροφοι!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Συναγερμός έχει σημάνει στην αντιτρομοκρατική. Λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα ξεκίνησε ένα απίστευτο θρίλερ στα γραφεία της γνωστής εταιρείας Microsoft στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες και με βάση τη μαρτυρία του φύλακα του κτιρίου, ένα τέταρτο πριν τις τέσσερις ένα “βανάκι” πλησίασε στο κτίριο. Ξαφνικά και πριν προλάβει να αντιδράσει ο φύλακας ο οδηγός έβαλε όπισθεν και εισέβαλε με το βαν στην είσοδο των εγκαταστάσεων. Αμέσως τρία άτομα κατέβηκαν, απείλησαν τον φύλακα και τον διέταξαν να απομακρυνθεί.

Στη συνέχεια οι δράστες περιέλουσαν τον χώρο με βενζίνη και έβαλαν φωτιά. Μέσα στο βαν οι δράστες είχαν τοποθετήσει “γκαζάκια” τα οποία εξερράγησαν με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη φωτιά στον χώρο. Οι φλόγες κάλυψαν το κτίριο ως και τον τρίτο όροφο. Μέσα στον πανικό οι τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι κατάφεραν να εξαφανιστούν. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=104218

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS