Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Το Μαξίμου μετακομίζει στην Κηφισιά

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Σαν "λιοντάρι στο κλουβί" που είπε κι ο Κεδίκογλου! Εν γνώσει του, άφησε να εξελιχθεί μια πολύ σοβαρή κατάσταση κάτω από την πίεση των προεκλογικών υποχρεώσεων! Τα χειρότερα αποφεύχθησαν, τα καλύτερα είναι μπροστά! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιεί τις συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες και του υπουργούς στο σπίτι του στην Κηφισιά. Ο θεράπων ιατρός του δεν άφησε περιθώριο για κανενός είδους μετακίνηση, «8 ημέρες ακινησίας» είπε χαρακτηριστικά ο Π. Θεοδοσιάδης.

Η «πρόβα τζενεράλε» έγινε ουσιαστικά σήμερα. Νωρίς το πρωί οι στενοί του συνεργάτες είχαν σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, χωρίς την παρουσία φυσικά του Αντώνη Σαμαρά, και αμέσως μετά θα μετέβαιναν στο νοσοκομείο Αττικό, προκειμένου να γίνει εκεί ο «πρωινός καφές». «9 το αργότερο 9:30 θέλω να είστε όλοι εδώ» είπε με κατηγορηματικό τρόπο ο Αντώνης Σαμαράς στους συνεργάτες του.

«Το δύσκολο είναι να κρατήσουμε τον Πρωθυπουργό μέσα στα αυστηρά όρια θεραπείας που έχει θέσει ο γιατρός» είπε συνεργάτης του Α. Σαμαρά στο Real.gr και μάλλον δεν είχε άδικο. Ενδεικτικό της διάθεσης που έχει ο Πρωθυπουργός είναι το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου, ο οποίος μιλώντας στον Realfm 97.8 είπε: «Με "λιοντάρι στο κλουβί" θα μπορούσατε να τον παρομοιάσετε». (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=156268&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS