Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Ποια είναι η οργάνωση που ανέλαβε την επίθεση κατά της Microsoft

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Οι αναφορές της οργάνωσης στις ψηφιακές τεχνολογίες που "αποβλακώνουν τους πιτσιρικάδες" και "δίνουν πνοή στον καπιταλισμό" σχεδόν μου θύμισε τις τηλεοπτικές παρεμβάσεις της Ελένης Λουκά! 666, τα μηχανήματα του διαβόλου και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις! Η Επανάσταση κατά του διαδικτύου τώρα δικαιώνεται! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η οργάνωση «Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερορισμού - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» που είχε προχωρήσει σε εμπρηστική επίθεση, τον Μάρτιο του 2011, σε εταιρεία ενοικίασης ελικοπτέρων στην ΕΛΑΣ, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με παγιδευμένο όχημα στην είσοδο των γραφείων της Microsoft Hellas στο Μαρούσι, τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Ιουνίου.στην λεωφόρο Κηφισίας 221.

Επιπλέον η ίδια οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη για εμπρησμό αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών αστυνομικών στις αρχές Ιανουαρίου 2012 , η μία από τις οποίες μπροστά στα μάτια δεκάδων αστυνομικών στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων. Επίσης η ίδια οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη το 2011 για εμπρησμούς στα δημαρχεία Καισαριανής και Ζωγράφου όπως και σε πολυκαταστήματα στην Αθήνα env to 2010 είχε προχωρήσει σε εμπρησμούς οχημάτων της ΔΕΗ στη Ν. Ιωνία αλλά και ΙΧ αστυνομικών. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=464810

 Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS