Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Απεμπλοκή στο πρόγραμμα για την απασχόληση 400.000 ανέργων

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η Κομισιόν θα μπορούσε να έχει λύσει εσωτερικά με την Ελλάδα το θέμα της χρηματοδότησης των προγραμμάτων για την ανεργία βρίσκοντας υπαρκτές άλλες πηγές κάλυψης των ποσών. Οι δημόσιες δηλώσεις εξυπηρετούν κάτι πέρα από την ενίσχυση της αγωνίας χιλιάδων νέων που προσβλέπουν σε αυτή τη μικρή έστω ανάσα;.Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Προς λύση οδεύει το θέμα που δημιουργήθηκε με το πρόγραμμα που είχε σχεδιαστεί για την εξασφάλιση ελάχιστου εισοδήματος σε 400.000 οικογένειες που δεν έχουν κανένα εργαζόμενο.

Ο αρμόδιος επίτροπος Λάζλο Αντορ απηύθυνε σύσταση προς τη Γενική Διεύθυνηση Απασχόλησης της Κομισιόν, ώστε να αρθούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να προχωρήσει η χρηματοδότηση του προγράμματος.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι το πρόγραμμα μένει ζωντανό: «Είναι στις προθέσεις μας να το κάνουμε πράξη. Ασχέτως για το τι λεει η Κομισιον στο τέλος θα γίνει αυτό που λεει η ελληνική κυβέρνηση» υπογράμμισε ο κ. Βρούτσης. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=514591

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS