Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Στο Αζερμπαϊτζάν ο Πρωθυπουργός

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μετά τις επενδύσεις σε υποδομές και στρατηγικούς επιχειρηματικούς τομείς, επανερχόμαστε στις γεωπολιτικές κινήσεις στον ενεργειακό χάρτη. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το Αζερμπαϊτζάν είναι ο επόμενος σταθμός στο ταξίδι του Πρωθυπουργού, ο οποίος ολοκλήρωσε χθες την επίσκεψή του στην Κίνα. Ο κ. Σαμαράς θα πραγματοποιήσει σήμερα επίσκεψη εργασίας στο Μπακού, όπου θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του Αζερμπαϊτζάν, ενώ αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα της επίσκεψης στην Κίνα

Μετά τις επαφές που είχε ο Σαμαράς τόσο με την πολιτική ηγεσία της Κίνας, όσο και με οικονομικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες, στην κυβέρνηση χαρακτηρίζουν «απόλυτα επιτυχημένη» την επίσκεψη στην ασιατική χώρα, επισημαίνοντας πως από αυτό βγήκαν μόνο θετικά στοιχεία. Όπως ανέφερε κυβερνητικό στέλεχος, υπάρχει κινεζικό ενδιαφέρον για την αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του Καστελίου της Κρήτης, καθώς επίσης για το αεροδρόμιο της Αθήνας και για τα περιφερειακά αεροδρόμια. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/story/653602

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS