Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Στο Προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη θα μιλήσει ο Σαμαράς

Στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου, θα μιλήσει ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως είχε γράψει η Voria.gr.

Οι εργασίες του προσυνεδρίου θα αρχίσουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου και τις δύο πρώτες ημέρες τρία κλιμάκια του κόμματος θα έχουν συναντήσεις με φορείς του νομού Θεσσαλονίκης, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για τα εθνικά θέματα.

Την τρίτη ημέρα, εκτός από την ομιλία του κ. Σαμαρά, θα αναπτύξουν εισηγήσεις ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο πρόεδρος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ενώ θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα από τις συναντήσεις των κλιμακίων της ΝΔ με τις διοικήσεις των τοπικών φορέων.

Για την προετοιμασία του προσυνεδρίου, τη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Γιώργος Λουλουδάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, Μηνά Σαμαντζίδη, προέδρους των ΝΟΔΕ και στελέχη συνδικαλιστικών και επαγγελματικών φορέων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: APOSPASMA.GR
http://www.apospasma.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/491902/Default.aspx

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS