Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Η τούρτα - έκπληξη στον Σαμαρά

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό την ημέρα των 62ων γενεθλίων του. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης του Ιρλανδού ομολόγου του, Εντα Κένι στο Μουσείο της Ακρόπολης την Πέμπτη, ο Αντώνης Σαμαράς δεν γνώριζε τίποτα από όσα θα ακολουθήσουν. Και αυτό γιατί ο Ιρλανδός πρωθυπουργός είχε φροντίσει να οργανώσει τα πάντα με άκρα μυστικότητα ώστε να ανταποδώσει την εγκάρδια φιλοξενία που του προσέφερε η ελληνική αποστολή, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το real.gr.

Ο κ. Κένι είχε δώσει σαφείς οδηγίες για το ιδιότυπο «surprise party» προς τιμήν του Αντώνη Σαμαρά, τηλεφωνώντας ο ίδιος στη σύζυγο του πρέσβη της Ιρλανδίας στην Αθήνα και ζητώντας της να αγοράσει μια χορταστική σε γεύση και σε διακόσμηση τούρτα. Έτσι και έγινε, αφού η κυρία Sheehan παρήγγειλε το εορταστικό έδεσμα σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Αθήνας και στο τέλος του γεύματος εργασίας των δύο ηγετών στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης, ο σερβιτόρος έφθασε στο τραπέζι με μια εντυπωσιακή τούρτα σοκολάτα.

Όπως διαβάζουμε στο real.gr, έκπληκτος και συγκινημένος ο Αντώνης Σαμαράς έσβησε το ένα και μοναδικό κεράκι και δέχθηκε τις θερμές ευχές και τους εναγκαλισμούς των παρακαθήμενων και των συνεργατών του. Ο ενθουσιασμός του Έλληνα πρωθυπουργού ήταν τόσο μεγάλος που τον έκανε να χαρακτηρίσει τον Εντι Κένι ως «έναν αληθινό φίλο με τον οποίο θα έκανε εξαιρετική παρέα» και υποσχέθηκε να το ανταποδώσει πολύ σύντομα. Οι δύο τους είχαν, παράλληλα, την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενώς για την εμπειρία τους στην κρίση χρέους και να προτείνουν τρόπους προκειμένου η διασπορά των δύο χωρών να συμβάλει στο να ξεπεραστεί η δύσκολη οικονομική συγκυρία. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: SPIROSPERO.GR
http://www.spirospero.gr/index.php/politiki/55818-i-toyrta-ekpliksi-ston-samara

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS