Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ - Διεθνή - "Τελεσίγραφο αντικαθεστωτικών στις δυνάμεις του Καντάφι"

Τελεσίγραφο μέχρι το Σάββατο έδωσαν οι αντικαθεστωτικοί στις δυνάμεις του Καντάφι να παραδοθούν. Επίσης, το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται η αποστολή διεθνούς ειρηνευτικής δύναμης στη Λιβύη. Οι αντικαθεστωτικοί ζητούν από την Αλγερία την έκδοση της οικογένειας του Καντάφι, ώστε να δικαστούν στη Λιβύη, την ώρα που η Αλγερία δήλωσε ότι τους δέχτηκε στο έδαφός της «για ανθρωπιστικούς λόγους».

Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο συμφώνησε με τις ξένες δυνάμεις ότι δεν χρειάζεται η αποστολή διεθνούς ειρηνευτικής δύναμης στη Λιβύη, δήλωσε ο επικεφαλής του, Μουστάφα Αμπντέλ Τζαλίλ, ο οποίος δήλωσε ότι δίνει τελεσίγραφο στις δυνάμεις που παραμένουν πιστές στον συνταγματάρχη Καντάφι στη Σύρτη και σε άλλες πόλεις, μέχρι το Σάββατο, να παραδοθούν, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπιστούν δια της στρατιωτικής ισχύος.

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε κι άλλο. Μπορούμε να επιλύσουμε την κατάσταση με στρατιωτικά μέσα, αλλά δεν επιθυμούμε να το κάνουμε αυτό», είπε ο Αμπντέλ Τζαλίλ από τη Βεγγάζη, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιβύης και προπύργιο της εξέγερσης. (Διαβάστε περισσότερα..)


ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=305490


Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS