Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - "Μειώσεις μισθών, απολύσεις και λουκέτα απαιτεί η Τρόικα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ  ΜΑΣ - Όταν η αναδιάρθρωση του κρατικού μηχανισμού γίνεται υπό την πίεση της δημοσιονομικής αποτυχίας, είναι σίγουρο ότι πέρα από θεμιτές περικοπές σπατάλης θα υπάρξουν και αδικίες! Άκριτες απολύσεις, οριζόντιες μισθολογικές επεμβάσεις, τυπικές συγχωνεύσεις φορέων χωρίς μακροπρόθεσμο προγραμματισμό!. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Απολύσεις «εδώ και τώρα» για όσους βγαίνουν σε «χρυσή εφεδρεία» επειδή… περισσεύουν, λουκέτο σε δεκάδες άχρηστους φορείς του δημοσίου, αλλά και «τσεκούρι» έως και 80% στα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων από τον Οκτώβριο κιόλας αντί το 2012, περιλαμβάνει το "μενού" των περικοπών στο δημόσιο που συζητούν η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών με την Τρόικα.


Οι συζητήσεις Βενιζέλου-Tρόικας συνεχίζονται και σήμερα το μεσημέρι με κύριο θέμα (τι άλλο;) από πού θα κοπούν κρατικά κονδύλια, εφόσον δεν μπορούν να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα.

Παρότι η Τρόικα φαίνεται να δέχεται μια «χαλάρωση» στο στόχο για το έλλειμμα φέτος  λόγω ύφεσης, πιέζει έντονα για την άμεση λήψη μέτρων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=142817

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS