Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Κυπριακό: Λύση με «δύο κυριαρχίες» υποστηρίζει ο Έρογλου"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Με τέτοιες ανιστόρητες δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης ή δεν επιθυμεί βιώσιμη λύση ή ετοιμάζεται για την αποχώρηση του! Πάντως παρά τις περί του αντιθέτου φωνασκίες, η Κύπρος συνεχίζει τη δυναμική της πορεία με επιστέγασμα την ανακήρυξη της ΑΟΖ με το Ισραήλ! Διαβάστε τις σχετικές δηλώσεις...

«Παρά τα εμπόδια, τις προκλήσεις και τη στρατηγική της ελληνοκυπριακής πλευράς να παίζει με το χρόνο, η τουρκοκυπριακή πλευρά ψάχνει μια μόνιμη και αξιοπρεπή λύση, που θα δίνει συνέχεια σε έναν νέο συνεταιρισμό, λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικότητες στο νησί και τις δύο κυριαρχίες», δήλωσε ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Ερογλου.
Σε μήνυμά του, με αφορμή την αυριανή επέτειο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, που φέτος συμπίπτει με τον εορτασμό του Ραμαζάν Μπαϊράμ, επανέλαβε την άποψή του για τη «μητέρα - πατρίδα Τουρκία», σημειώνοντας ότι στην Κύπρο σήμερα υπάρχουν πραγματικότητες, που αντέχουν τους πόνους του παρελθόντος.
«Ο ήλιος αναδύει κάθε μέρα πάνω από δύο λαούς, που μένουν στο νησί, δύο κουλτούρες, δύο θρησκείες και δύο ανεξάρτητα κράτη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2044623

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS