Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Δεν θα πληρώνουν φόρο για 10 χρόνια οι ομολογιούχοι που “κουρεύτηκαν”

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ευχόμαστε να είναι μια ειλικρινής πρόθεση διευθέτησης του ζητήματος κι όχι ένα ακόμη προεκλογικό παιχνίδι αντίστοιχο με αυτό του "κουρέματος" των ιδιωτικών δανείων. Η ανάμειξη της εφορίας ελπίζουμε να μην χρησιμοποιηθεί ως εύσχημος τρόπος για μεταφορά του κόστους στους υπόλοιπους πολίτες λόγω μειωμένων φορολογικών εσόδων λόγω αυτής της ρύθμισης. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σχέδιο που θα δίνει στους ομολογιούχους που «κουρεύτηκαν» την δυνατότητα να μην πληρώνουν φόρους μέχρι και δέκα χρόνια, ώστε να μπορέσουν να συμψηφίσουν τη ζημία τους από το PSI με το φόρο εισοδήματος, επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Παρότι στην Πλατεία Συντάγματος κρατούν χαμηλούς τόνους, μετά τις δηλώσεις του προέδρου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ πως δεν επιτρέπεται να εξαιρεθούν οι σχεδόν 10.000 μικροαποταμιευτές με ομόλογα αξίας έως 100.000 ευρώ, θεωρούν πως υπάρχουν τρόποι να καλυφθεί με μελλοντικές φοροελαφρύνσεις το εισόδημα που έχασαν. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=184154

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS