Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Κολοκυθιά με την ημερομηνία των εκλογών

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αυτή η κολοκυθιά που ξεκίνησε από το βράδυ της συμφωνίας για τη δημιουργία της μεταβατικής κυβέρνησης, τουλάχιστον υποτιμά τη νοημοσύνη μας . Οι διαδικασίες είναι πολύ συγκεκριμένες κι εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό κι από εξωγενείς παράγοντες. Το διακύβευμα των καιρών είναι η πορεία του τόπου, οι προτεραιότητες, οι στόχοι, οι θεσμοί και τα πρόσωπα που θα υπηρετήσουν την υπέρβαση της Μεταπολίτευσης κι όχι η ημερολογολαγνεία! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την κολοκυθιά παίζουν στην κυβέρνηση με την ημερομηνία των εκλογών. Τα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου μιλούσαν χθες για την 6η Μαΐου, μετά τις υπόγειες αντιδράσεις από την πλευρά της ΝΔ που επιδιώκει την όσο το δυνατόν συντομότερη προσφυγή στις κάλπες.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες κυβερνητικές πηγές παραμένει πολύ πιθανό να οδηγηθεί η χώρα στις κάλπες στις 13 Μαΐου «για αντικειμενικούς λόγους», καθώς λόγω του χρόνου που απαιτείται για την ολοκλήρωση του PSI ενδέχεται να μην υπάρχει περιθώριο για την εκλογική προετοιμασία πριν από τα μέσα Απριλίου. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4704779

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS