Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Στο τραπέζι οικονομία και παράνομοι μετανάστες

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Οι διεθνείς συμμαχίες δεν είναι απλές ασκήσεις διπλωματικής αβρότητας. Δεν εξαντλούνται σε κοινά ευφυολογήματα και... ζεϊμπέκικα. Αναζητούν ιδεολογική και στρατηγική βάση δράσης με μακρόπνοους στόχους σε καίρια ζητήματα. Χαράσσουν έγκαιρα δρόμους για το μέλλον! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Οι οικονομικές εξελίξεις και το θέμα της λαθρομετανάστευσης βρέθηκαν στο επίκεντρο την συνάντηση που είχε ο Α. Σαμαράς με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας. Ο Πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «φίλος της Ελλάδας τον Μαρίνο Ραχόι» και επανέλαβε πως θα πρέπει να ληφθούν άμεσα αναπτυξιακά μέτρα προκειμένου δύο χώρες να βγουν από την κρίση.

«Επιμένουμε, και οι δύο, στην ανάγκη, στη Νότια Ευρώπη, και ιδιαίτερα βέβαια στην Ελλάδα και την Ισπανία, να υπάρχουν μέτρα ανάκαμψης, ανάπτυξης των οικονομιών. Χωρίς τα μέτρα αυτά, δεν πρόκειται καμία χώρα να βγει από αυτή τη βαθιά οικονομική κρίση». Παράλληλα ο Αντώνης Σαμαράς έθεσε και το θέμα της λαθρομετανάστευσης το οποίο αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της ΝΔ. Είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί όλα τα κράτη της νότιας Ευρώπης. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=133657&catID=1

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS