Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το "πανηγύρι" της δημοκρατίας ή μάλλον της μονοκρατορίας! Αυτές οι διαδρομές της σιγουριάς και της αυτοεπιβεβαίωσης που υποκρύπτουν έναν συνδυασμό κόμπλεξ ανωτερότητας κι εσώτερης, ανέκφραστης φοβικότητας δεν έχουν πάντοτε την καλύτερη κατάληξη. Τα "φαντάσματα" κι οι Ερινύες δεν σταματούν να τριβελίζουν το μυαλό! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία που διεξάγεται σε 768 εκλογικά κέντρα και 1074 κάλπες ανά την Ελλάδα για την ανάδειξη νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Οι κάλπες άνοιξαν στις εννέα το πρωί και η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι στις πέντε το απόγευμα, με ενδεχόμενο μόνο μίας δίωρης παράτασης, εφόσον χρειαστεί.

Στην Νέα Φιλαδέλφεια ψήφισε νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος . Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο στην οδό Δεκελείας, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει τον εαυτό του και τον κόσμο του. «θα διαψεύσουμε όσους πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να ανακάμψουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=132197&catID=1

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS