Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Από γύψο του ΙΚΑ, οι κάλπες στο ΠΑΣΟΚ!

Του Νίκου Ζαχαριάδη

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η προσφορά εκ μέρους του ΙΚΑ, να κατασκευάσει τις κάλπες για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, εξ’ ολοκλήρου από τα αποθέματα γύψου που βρέθηκαν στις αποθήκες του.

Πάντως, αν και ανορθόδοξη, η πρόταση αυτή αναμένεται να ανακουφίσει οικονομικά το ίδρυμα, που σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις, υπερέβαλε κάπως στις προμήθειες υλικών, με αποτέλεσμα να έχει διοχετεύσει όλο το budget εκεί και να μην φτάνουν τώρα τα χρήματα για να πληρώσει τις συντάξεις.

Από την άλλη βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλάνε για τον ανατριχιαστικό συνειρμό που κάνει πολιτικά η λέξη «γύψος» με εκλογές όπου συμμετέχει μόνο ένας υποψήφιος και προτείνουν να συνεργαστεί το ΙΚΑ με βιοτεχνίες κατασκευής γυψοσανίδων και γύψινων πιάτων για σπάσιμο σε σκυλάδικα προκειμένου να διοχετεύσει εκεί τις επιπλέον ποσότητες γύψου και να λύσει το πρόβλημα ρευστότητας.

Τέλος, οι υπεύθυνοι του ΙΚΑ αναζητούν τρόπους να «σπρώξουν» στο ΠΑΣΟΚ και τις 6.000 τανάλιες για δόντια. Επικρατέστερη είναι η πρόταση να χαρίζεται μια τέτοια σε κάθε ψηφοφόρο, για να θυμάται ότι στο ΠΑΣΟΚ που μόλις «Άρχισε» δεν έχουν θέση η κομματοκρατία, τα ρουσφέτια και γενικά τα «δόντια».


ΠΗΓΗ: PROTAGON.GR
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=13541

Share


Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS