Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Ιταλία: Κλέβουν τυριά και μακαρόνια για να ζήσουν!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μπορεί να ακούγεται λαϊκίστικο. Μπορεί να μην αποτυπώνει πλήρως την κατάσταση και τα κίνητρα του κάθε ατόμου αλλά το δεδομένο είναι ότι η αύξηση της φτώχειας που φέρνει η παρατεταμένη λιτότητα αυξάνει την εγκληματικότητα. Από την πιο σοβαρή μορφή της, έως την πιο "ευτελή" όπως η κλοπή τροφίμων για λόγους επιβίωσης! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αύξηση έχουν σημειώσει οι κλοπές και οι ληστείες στα σούπερ μάρκετ της Ιταλίας για το 2011. Συγκεκριμένα η αύξηση φτάνει το 6,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιταλικής αστυνομίας. Ο ιταλικός Τύπος υπογραμμίζει ότι «πρόκειται για άμεση συνέπεια της οικονομικής κρίσης από τη στιγμή που σε πολλές περιπτώσεις, ηλικιωμένοι και άνεργοι κλέβουν σαλάμια, τυριά και πακέτα ζυμαρικών».

Σε κεντρικό σούπερ μάρκετ γνωστής πολυεθνικής προχθές ένας άνδρας προσπάθησε να κρύψει μέσα στο μπουφάν του δέκα κομμάτια αεροστεγώς συσκευασμένης παρμεζάνας. Όταν τον εντόπισαν, δήλωσε ότι έχει μείνει άνεργος και είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=98246

Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS