Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Κατασκευή κατοικιών στο παράκτιο μέτωπο του Αγίου Κοσμά

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η αξιοποίηση του Ελληνικού και με περιορισμένες εμπορικές - οικιστικές χρήσεις που θα προσφέρουν τα απαραίτητα έσοδα για τη συντήρηση του υπόλοιπου χώρου πρασίνου είναι απολύτως λογική. Όμως η ετεροχρονισμένη σπουδή για περαιτέρω δόμηση στα παράκτια σημεία του Αγ.Κοσμά μπορεί να μην εγείρει ενστάσεις και δεύτερες σκέψεις για ποια συμφέροντα μπορεί να πίεσαν για κάτι που δεν υπήρχε σε κανένα από τα προτεινόμενα και χρυσοπληρωμένα σχέδια! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Δεν θα μπορεί να ξεπερνούν τα 11 μέτρα σε ύψος οι χρήσεις αμιγούς κατοικίας που θα επιτραπούν στο παράκτιο μέτωπο του Αγίου Κοσμά, με νέα τροποποίηση που επέφερε σήμερα στο νομοσχέδιο για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Τη σχετική τροποποίηση ανακοίνωσε απόψε ο υπουργός στην Ολομέλεια της Βουλής και αφού προηγουμένως είχε συνεδριάσει ο αρμόδιος Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, στον οποίο αρκετοί βουλευτές είχαν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους για την προωθούμενη διάταξη με την οποία επιτρέπεται να γίνουν και κατοικίες στο παράκτιο μέτωπο του Αγίου Κοσμά. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4704707

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS