Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Ενώπιον των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ο νέος του πρόεδρος

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μάλλον προς ισορροπιστικές καντρίλιες ενόψει εκλογών παρά σε ευθείες ρήξεις με το παρελθόν κινείται κι ο Βενιζέλος. Η πεπατημένη στα πρακτικά ζητήματα απλά με μεγαλύτερη θεωρητική ανάλυση κι εκτεταμένη επιχειρηματολογία που δίνει μια άλλη αίσθηση φιλοσοφικής προσέγγισης, κενής ουσίας! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την παρθενική του τοποθέτηση ως προέδρου του Κινήματος πραγματοποιεί σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με το Εθνος, (ρεπορτάζ: Φώφη Γιωτάκη) στη σημερινή Κοινοβουλευτική Ομάδα, ο κ. Βενιζέλος θα επισημάνει ότι έως να «διαλυθεί» η Βουλή, λόγω εκλογών, πρέπει να προωθηθούν και να ψηφιστούν σημαντικά σχέδια νόμου - και για τις μνημονιακές υποχρεώσεις και για τη νέα δανειακή σύμβαση, αλλά και για την έγκριση άλλων κορυφαίων κυβερνητικών πολιτικών (π.χ. για την ενέργεια).

Γι' αυτό και η πρώτη ανακοίνωση από τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αφορούσε στην επιβεβαίωση ότι στις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων παραμένουν οι κ. Πρωτόπαπας, Ευθυμίου και Μπεντενιώτης. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63632708

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS