Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Στο πλευρό της Ελλάδας ο Μπαράκ Ομπάμα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τελετουργικές τυπολατρίες χρήσιμες μεν, περιορισμένης ουσίας δε! Είναι γεγονός ότι οι ΗΠΑ έχουν πιέσει κατά καιρούς την Ε.Ε. για ταχύτερες και πιο αποφασιστικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης κι ενόψει των ευρύτερων συμμαχιών για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου, οι σχέσεις μας θα πρέπει να ειδωθούν υπό νέο πρίσμα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, εξέφρασε την υποστήριξή του στις προσπάθειες της κυβέρνησης και του λαού της χώρας μας για να ξεπεράσει την οικονομική κρίση.
Στην καθιερωμένη ετήσια τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Λευκό Οίκο χθες το πρωί (ώρα Ελλάδας), για να τιμηθεί η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών τόνισε ότι «καθώς γιορτάζουμε την 191η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, αναγνωρίζουμε τους δεσμούς που μοιραζόμαστε με την Ελλάδα και τιμούμε την τεράστια επίδραση των Ελλήνων στη ζωή των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και στις ιδέες που διαμόρφωσαν τον κόσμο». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12337&subid=2&pubid=112839636

Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS