Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Πάγκαλος: «Δεν έχω 7.500 να πληρώσω το χαράτσι για τα ακίνητα!»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Περάσαμε από το "μαζί τα φάγαμε" στο "τα φάγατε μόνοι σας"; Αλλιώς δεν εξηγείται η σπαραξικάρδια δήλωση Πάγκαλου! Ειλικρινά μπορεί να πιστεύει με τέτοιες δηλώσεις θα κατορθώσει να ταυτιστεί επικοινωνιακά με αυτό που βιώνει ο κάθε πολίτης; Είναι δυνατόν να λειτουργούν σε τόση απόσταση από την κοινωνική πραγματικότητα και να μην διατηρούν τουλάχιστον χαμηλούς τόνους; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Δεν είναι μόνο οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι ή οι άνεργοι που ζουν ένα δράμα το τελευταίο διάστημα με το ένα χαράτσι να ακολουθεί το άλλο και ειδικά με το έκτακτο τέλος για τα ακίνητα. Στο πλευρό τους στέκεται και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αφού όπως εξομολογήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega δεν έχει 7.500 ευρώ να πληρώσει το χαράτσι στον λογαριασμό της ΔΕΗ για τα ακίνητα!

Είπε δε ότι σκέφτεται να πουλήσει κάποιο από τα σπίτια του για να καταβάλλει τα χρήματα, ενώ η απάντηση του ήταν -τουλάχιστον- αποστομωτική όταν ερωτήθηκε «Πώς θα πουλήσετε τώρα σπίτι, αφού δεν κινείται η αγορά;»: Ε τότε, μπορεί να με συλλάβει ο Βενιζέλος και να με βάλει φυλακή! Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου είναι ενοχλημένο για το νέο, άκαιρο χτύπημα από πλευράς του αντιπροέδρου. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=148874

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS