Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία -"Μέρκελ: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στην Ελλάδα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Υποθέτουμε ότι σε αυτές τις πρωτοβουλίες περιλαμβάνει τον αρχικό δανεισμό μας με 5,25%, το εμπροσθοβαρές και μονόπλευρο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και την αποφυγή λήψης δομικών αποφάσεων για το μέλλον της Ε.Ε.. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η Γερμανία θα κάνει ότι μπορεί για να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, αφού η χώρα εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται, προκειμένου να ανταποκριθεί στους όρους του διεθνούς πακέτου διάσωσής της, δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στους γερμανούς βιομήχανους.

"Θα παράσχουμε όλη τη βοήθεια που απαιτείται από τη γερμανική πλευρά προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στην Ελλάδα", είπε η κ. Μέρκελ, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters.

Επίσης, η κ. Μέρκελ τόνισε ότι οι αλλαγές στις ευρωπαϊκές Συνθήκες είναι απαραίτητες, ενώ υπογράμμισε ότι "δεν είμαστε προετοιμασμένοι για να εφαρμόσουμε περαιτέρω προγράμματα στήριξης".

Παράλληλα, εξέφρασε δυσαρέσκεια για τους διεθνείς κανονισμούς για τα hedge funds, ενώ υπογράμμισε ότι και οι ΗΠΑ πρέπει να εφαρμόσουν την Βασιλεία ΙΙΙ, διαφορετικά θα υπάρξουν σοβαρές στρεβλώσεις στην ανταγωνιστικότητα.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63405386


Share




0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS