Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - "Δίδακτρα και λογαριασμοί στις αποδείξεις"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η ρύθμιση με τις αποδείξεις εισήχθει για να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή που φυσικά και δεν αφορά τους οικιακούς λογαριασμούς! Εκτός κι αν η κυβέρνηση θεωρεί ότι το κράτος πρέπει να μετατραπεί σε οικονομικό μεγάλο αδερφό που θα αποτυπώνει και ελέγχει, χωρίς προφανές κοινωνικό όφελος, τις δραστηριότητες των πολιτών! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ... 

Διευκρινίσεις για το μέτρο συλλογής των αποδείξεων έδωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, μετά το σάλο που έχει προκληθεί.

Όπως αναφέρει, το σύνολο του εισοδήματος που καταναλώνεται πρέπει να τεκμηριώνεται με παραστατικά που θα καταχωρίζονται ηλεκτρονικά με ευθύνη του εκδότη ή του αποδέκτη τους. Πλέον όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος, αυτό δεν θα αφορά μόνον τις κατηγορίες δαπανών που λαμβάνονται τώρα υπ’ όψιν για τις αποδείξεις, αλλά το σύνολο των οικογενειακών δαπανών. Δηλαδή: ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, ενοίκιο, δίδακτρα, κινητή τηλεφωνία, οικιακές υπηρεσίες, νομικές και ιατρικές υπηρεσίες, ταξίδια κοκ. (Διαβάστε περισσότερα..)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=148893


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS