Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Αξιολόγηση από την τρόικα και μετά αλλαγές

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αυτό για το οποίο οφείλουμε να πείσουμε επιτέλους τους εαυτούς μας και τους Ευρωπαίους είναι ότι είμαστε προσηλωμένοι στην υπέρβαση του μη λειτουργικού και ρουσφετολογικού κράτους και στην αναδιοργάνωση του παραγωγικού ιστού σε πιο ανταγωνιστική βάση. Με αυτό ως βάση, τόσο η παράταση της προσαρμογής όσο και η ενίσχυση της ανάκαμψης, θα επιτρέψουν με την εμφάνιση θετικών ρυθμών ανάπτυξης και την εξομάλυνση κοινωνικών αδικιών. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τη Δευτέρα έρχεται η τρόικα στην Αθήνα, προκειμένου να «αξιολογήσει τι έγινε, τι δεν έγινε και τι πρέπει να γίνει προκειμένου να γίνει ανάταξη του Προγράμματος Προσαρμογής», όπως ανακοινώθηκε μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup, στο Λουξεμβούργο, από τους κ. Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, Oλι Ρεν, Κλάους Ρέσλινγκ και την κ. Κριστίν Λαγκάρντ.

Θα πρόκειται πιθανότατα για μια σύντομη πρώτη επίσκεψη, για τα ευρήματα της οποίας θα ενημερωθούν οι ηγέτες της Ε.Ε. στη Σύνοδο Κορυφής στις 28 - 29 Ιουνίου, οι οποίοι θα αποφασίσουν και τα επόμενα βήματα σε σχέση με την Ελλάδα. Θα ακολουθήσει στις αρχές Ιουλίου νέο κλιμάκιο της τρόικας, το οποίο με βάση τις πολιτικές κατευθύνσεις που θα πάρει, θα προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις για την αναθεώρηση του Μνημονίου. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_91_22/06/2012_486473

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS