Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS - Άρθρα - Να πώς θα αναστήσει την Ελλάδα η κυβέρνηση Σαμαρά!

Του Δημήτρη Ρίζου

ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ σίγουρη τη νίκη Σαμαρά στις αυριανές εκλογές, σκέφθηκα να του αφιερώσω το πρώτο πλάνο της κυβερνητικής του δραστηριότητας… …Και αυτό -όπως και ο ίδιος επιμένει- είναι η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!..

***
ΟΙ τέσσερις βασικοί πόλοι της ανάπτυξης είναι:
- Ο Τουρισμός…
- Η Ναυτιλία…
- Οι Πηγές Ενέργειας…
- Και η Γεωργική και Κτηνοτροφική παραγωγή.
ΑΝ η νέα κυβέρνηση, με το ξεκίνημα της, ρίξει όλη της τη δραστηριότητα σ’ αυτούς τους τέσσερις πόλους, είναι βέβαιο πως θ’ ανατείλει μια νέα Ελλάδα!..

***
ΑΡΧΙΖΩ, λοιπόν, από τον Τουρισμό. Πολίτες και κυβερνήσεις κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να διώξουμε τους ξένους τουρίστες και να μειώσουμε τους τουριστικούς επισκέπτες! Αποκρουστικά επεισόδια στο Σύνταγμα, απαγόρευση των κρουαζιερόπλοιων να προσεγγίζουν μεγάλα λιμάνια, απεχθής τουριστική πολιτική γενικότερα… Ευτυχώς, οι συνέπειες αρχίζουν να μας ανοίγουν τα μάτια! (Για κάθε 10% που πέφτει η τουριστική κίνηση, έχουμε πάνω από 70.000 νέους άνεργους»!

***
ΤΩΡΑ επίσης άρχισαν να αντιλαμβάνονται οι πολιτικοί μας ότι πρέπει να στραφούν και στη Ναυτιλία, την οποία κι αυτή κατέβασαν στο ναδίρ οι ξυλοσχίστες του πολιτικού κατεστημένου! (Μέχρι και το υπουργείο Ναυτιλίας… κατάργησαν, στην πλουσιότερη ναυτιλιακή χώρα του κόσμου)!..

***
Η ελληνική κρίση αποκάλυψε και τον απίστευτο ενεργειακό πλούτο της Ελλάδας. Εκτός από τα κοιτάσματα πετρελαίου και αερίου σ’ όλη μας την επικράτεια, έχουμε και την ανεκτίμητη ηλιακή ενέργεια αλλά και την επίσης ανεκτίμητη αιολική ενέργεια!.. …Η εκμετάλλευση των οποίων θα απογειώσει την Ελλάδα!..

***
ΤΕΛΟΣ, έχουμε και την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, την οποία ρίξαμε σε βαθύ λήθαργο. Οι Ελληνες αγρότες, αντί να καλλιεργούν, αρκούνται στις πολυποίκιλες κρατικές επιχορηγήσεις και ξημεροβραδιάζονται στους καφενέδες του χωριού τους παίζοντας «ξερή» ή τάβλι!..

***
ΑΝ, λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς και η νέα κυβέρνησή του πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά, σύντομα θα ξυπνήσει μια νέα, δυνατή Ελλάδα… Θα το κάνουν; Ελπίζουμε.

ΠΗΓΗ: ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ
http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=64195

Share
Tags: ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS