Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Τα κλειδιά για κυβέρνηση των «τριών»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το μήνυμα της κάλπης ήταν ξεκάθαρο κι όσοι επιλέγουν να το αγνοούν θα πληρώσουν στην πορεία και το τίμημα! Μια σταθερή κυβέρνηση με ξεκάθαρους στόχους, πρόγραμμα ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, ισοδύναμων μέτρων που θα εξαλείψουν ακραίες κοινωνικές αδικίες και κυρίως σοβαρό αναπτυξιακό προγραμματισμό μπορεί να δώσει μια σπίθα ελπίδας που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αισιόδοξος ότι ίσως και σήμερα (εντός του χρονικού πλαισίου της δικής του διερευνητικής εντολής) θα έχουν τελεσφορήσει οι προσπάθειες για τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, όπως την ονομάζει, με τη συμμετοχή της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, δηλώνει ο κ. Αντ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος ολοκλήρωσε αργά χθες το βράδυ τις επαφές του με τους πολιτικούς αρχηγούς (υπήρξε αργά χθες το βράδυ και τηλεφωνική επικοινωνία με το ΚΚΕ και κρίθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει συνάντηση), εκτιμά ότι οι διαφωνίες που υπήρξαν στις κατ' ιδίαν συζητήσεις δεν θεωρούνται ικανές για να ανατρέψουν το καλό κλίμα που διαπιστώθηκε και ότι αύριο είναι (χρονικά και πολιτικά) δυνατό να υπάρξει η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, η οποία -όπως είπε- θα είναι μακράς πνοής. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63671663

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS