Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Οι νεόπλουτοι σώζουν τους πλούσιους

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο Δυτικός κόσμος υπέστει τις συνέπειες της χρηματοπιστωτικής πυραμίδας των ανεξέλεγκτων τοξικών παραγώγων της Αμερικανικής απορρύθμισης και των κρατικών εγγυήσεων. Το ίδιο διάστημα οι αναδυόμενες οικονομίες επένδυαν στην ανάπτυξη, την πραγματική παραγωγή κι έρχονται τώρα να εμφανιστούν ως οι εγγυητές της παγκόσμιας σταθερότητας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η σκηνή στη Σύνοδο Κορυφής των 20 πιο ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο θέρετρο Λος Κάμπος του Μεξικού θα ήταν αδιανόητη πριν από μια δεκαετία. Εκπρόσωποι του G20 συγκεντρώθηκαν για να εκπονήσουν ένα σχέδιο οικονομικής διάσωσης της Ευρώπης - μιας από τις πιο πλούσιες περιοχές του πλανήτη - από την κρίση χρέους που απειλεί τράπεζες, έχει εξαφανίσει εκατομμύρια θέσεις εργασίας και έχει ανατρέψει κυβερνήσεις σε ολόκληρη την ήπειρο.

Και οι ηγέτες της Βραζιλίας και της Κίνας έδωσαν δεκάδες δισεκατομμύρια στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προκειμένου μεταξύ άλλων να ενισχυθούν οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου με τις προβληματικές οικονομίες. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4731443

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS