Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Ορκίζεται πρωθυπουργός ο Σαμαράς

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Με αίσθημα αισιοδοξίας και αναμονή ενός ισχυρού μεταρρυθμιστικού έργου, αναδιοργάνωσης του κράτους και του παραγωγικού μοντέλου σε συνδυασμό με πρωτοβουλίες για την ανακούφιση των πιο αδύναμων και αδικημένων αρχίζει την πορεία της η νέα κυβέρνηση υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη του Αντώνη Σαμαρά. Καλή της επιτυχία για το καλό του τόπου. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στις 4 ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια προκειμένου να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και λίγο αργότερα θα ορκιστεί πρωθυπουργός. Εν συνεχεία, μαζί με τους κυβερνητικούς του εταίρους, προέδρους του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο και της ΔΗΜ.ΑΡ Φ. Κουβέλη, θα συναντηθεί με τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Γ. Ζαννιά, τον οποίο θα εξουσιοδοτήσει να ενημερώσει το Eurogroup ότι η Ελλάδα έχει κυβέρνηση.

Λίγο πριν, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι πλέον υπάρχει δυνατότητα για σχηματισμό κυβέρνησης μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, η οποία θα διαθέτει τη δεδηλωμένη στη Βουλή και στην οποία τα κόμματα που την απαρτίζουν θα αναλάβουν αναλογικά το βάρος της συλλογικής ευθύνης σχηματισμού και λειτουργίας της. Τόνισε, δε, χαρακτηριστικά, ότι "η Ελλάδα έχει κυβέρνηση". (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=103776

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS