Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Οι σκέψεις Σαμαρά για το υπουργικό συμβούλιο

Με πληροφορίες από την εφημερίδα metro.

Από την περασμένη εβδομάδα, πίσω από τις κλειστές πόρτες του τρίτου ορόφου της Συγγρού, ο Αντώνης Σαμαράς και οι στενοί του συνεργάτες άρχισαν να καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την εκπροσώπηση της ΝΔ (ως βασικού κυβερνητικού εταίρου) στο κυβερνητικό σχήμα που θα προέκυπτε μετά τις εκλογές.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας των δύο αντιπροέδρων του κόμματος Δήμα και Αβραμόπουλου της Ντόρας Μπακογιάννη, του Χαράλαμπου Αθανασίου, του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου του Χρύσανθου Λαζαρίδη του Μάκη Βορίδη και πιθανώς του Γιάννη Μιχελάκη ως κυβερνητικού εκπροσώπου. Πόστα στην κυβέρνηση, αναμένεται επίσης να καταλάβουν οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής Χατζηδάκης, καθώς και οι αναπληρωτές τομεάρχες Οικονομίας της ΝΔ, Μηταράκης και Σταϊκούρας.

Σε ό,τι αφορά τα εξωκοινοβουλευτικά στελέχη, στο μυαλό του Μεσσήνιου αρχηγού υπάρχουν τόσο ο τέως υφυπουργός Οικονομικών, Γιάννης Μουρμούρας και ο Δημήτρης Τοσμώκος, καθηγητής χρηματοοικονομικών στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.


ΠΗΓΗ: PARAPOLITIKA.GR
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/453867/Default.aspx

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS