Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Κίνα και Ινδονησία οι πατρίδες των μισών κυβερνοεπιθέσεων ανά τον κόσμο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Από την Κίνα των συνεχών ψηφιακών απαγορεύσεων ξεκινούν οι περισσότερες επιθέσεις στο διαδίκτυο. Ορίζοντας την πολιτική και κοινωνική υποκρισία! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η Κίνα και η Ινδονησία βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης των χωρών από τις οποίες ξεκινούν επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, προκύπτει από την έρευνα που δημοσίευσε αμερικανική εταιρεία διαδικτυακής ασφάλειας.

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013, το 34% των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο προέρχονταν από την Κίνα—ποσοστό εν μέρει μειωμένο εν σχέσει προς το 4ο τρίμηνο του 2012, οπότε η Κίνα ήταν η «γενέτειρα» του 41% των επιθέσεων στο διαδίκτυο, προσθέτει η εταιρεία Akamai.

«Η κάμψη αυτή οφείλεται εν μέρει στην εμφάνιση της Ινδονησίας στη δεύτερη θέση της κατάταξης», επεσήμανε το στέλεχος της Akamai Μπιλ Μπρένερ, υπογραμμίζοντας την αλματώδη άνοδο της ασιατικής χώρας, η οποία μέσα σε ένα εξάμηνο από το 0,7% πέρασε στο 21% των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/news/world/article/5031183/kina-kai-indonhsia-oi-patrides-twn-miswn-apo-tis-kybernoepitheseis-poy-ekdhlwnontai-ana-ton-kosmo/

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS