Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - «Πάγωσαν» έργα λόγω... αμέλειας

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αν υπήρχε αξιόπιστη αξιολόγηση δομών και προσώπων στο δημόσιο που ακριβώς θα έπρεπε να βρίσκονται αυτοί οι "λειτουργοί" που σε περίοδο ύφεσης ανέβαλλαν την εκτέλεση έργων υποδομής και βελτίωσης της ποιότητας ζωής χιλιάδων συμπολιτών μας; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στο συρτάρι υπαλλήλων του υπουργείου Εσωτερικών είχαν παραμείνει 173 μελέτες δήμων από το 2009 για έργα με τη σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) ύψους 9 εκατ. ευρώ, όπως αποκαλύφθηκε έπειτα από έρευνα που ζήτησε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκης.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα έργα ΣΔΙΤ τα οποία είχαν ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Θησέας» είχαν αποπληρωθεί όσον αφορά τη σύνταξη των μελετών, αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν είχαν προωθήσει τα αιτήματα για την υλοποίηση των έργων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έργα που «πάγωσαν» λόγω της... αμέλειας των υπαλλήλων του υπουργείου Εσωτερικών αφορούν την αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας, τη δημιουργία τουριστικών υποδομών, τη διαχείριση απορριμμάτων και την κατασκευή δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης σε αρκετούς δήμους της χώρας.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63862529

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS