Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Ανδρέα, μην χαϊδεύεις τους γαλάζιους δημάρχους…

Στη διπλωματία το λένε και tour d’ horizon. Στην κομματική γλώσσα της εποχής το λένε περιοδεία για “μασάζ” σε στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό», ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος πραγματοποιεί επαφές με γαλάζιους δημάρχους ανά την Ελλάδα.

Όπως διαβάζουμε λοιπόν στον real.gr, ο γραμματέας της ΝΔ πρώτα συναντήθηκε με αυτούς του λεκανοπεδίου, στη συνέχεια με τους δημάρχους Πελοποννήσου, ενώ χθες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων, και με όσους από τους νεοδημοκράτες δημάρχους προχώρησαν στο εξτρεμιστικό μέτρο της υποβολής παραιτήσεων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας. Η ατμόσφαιρα, σύμφωνα με την στήλη, ήταν ηλεκτρισμένη, εξ' ού και το ραντεβού έφτασε τις 5 (!) ώρες.

Αν σας πω ότι δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα, θα μου πείτε ότι δεν ξέρω πως παίζεται το πολιτικό παιχνίδι; Θα σας πω ότι ξέρω πολύ καλά και το παιχνίδι της πολιτικής και τα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας. Το γιατί δίνουμε μεγαλύτερη αξία στους δημάρχους από αυτή που τους πρέπει δεν μπορώ να καταλάβω!!!

ΠΗΓΗ: RIGHTNEWS.GR
http://www.rightnews.gr/blog/2013/07/27/ανδρέα-μην-χαϊδεύεις-του-γαλάζιους-δη/

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS