Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - «Μπλόκο» στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η συλλογή προσωπικών στοιχείων για μελλοντική πολιτική αξιοποίηση με δόλωμα δυο πακέτα μακαρόνια δεν ονομάζεται φιλανθρωπία. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών.

Σημειώνεται ότι η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει για τις 18:00 εκδήλωση στην πλατεία Αττικής, κατά την οποία προγραμματίζει να διανείμει προϊόντα και τρόφιμα σε έλληνες πολίτες.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, έχει ωστόσο ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να προχωρήσει στη διανομή τροφίμων.

Ν. Δένδιας: Έμπρακτη ειρωνεία προς τη χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία

Νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, επιτέθηκε στη Χρυσή Αυγή, τονίζοντας ότι «η προαναγγελία συγκέντρωσης στην πρωτεύουσα σήμερα από το θλιβερό νεοελληνικό κακέκτυπο του ναζιστικού ολοκληρωτισμού, με την προσχηματική επίκληση διανομής τροφίμων, συνιστά έμπρακτη ειρωνεία προς τη χειμαζόμενη από την κρίση ελληνική κοινωνία, ανήμερα της συμπλήρωσης 39 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας».

«Οι ''φιλεύσπλαχνοι'' νεοναζί θα κληθούν να εξαντλήσουν αλλού τον ''φιλανθρωπικό'' τους οίστρο», πρόσθεσε ο κ. Δένδιας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/story/678584

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS