Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Ο Σαμαράς… τράβηξε από το μανίκι τους υπουργούς

Η σημερινή συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου διοικητικής μεταρρύθμισης δεν αναμένεται να θυμίζει σε τίποτα τις αντίστοιχες του παρελθόντος. Ή μάλλον, μόνο σε κάτι… καθώς ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι και πάλι ξεκάθαρος και αυστηρός, αναφορικά με την υποχρέωση των αρμοδίων υπουργών να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει στον τομέα ευθύνης τους έναντι της τρόικας, προκειμένου να μην βρεθεί η χώρα εκτεθειμένη.

Θα είναι φυσικά η πρώτη συνεδρίαση του εν λόγω οργάνου, με τη νέα σύνθεσή του, με κυριότερες αλλαγές την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιάννη Μιχελάκη στη θέση του Αντώνη Μανιτάκη και του Ευρυπίδη Στυλιανίδη αντίστοιχα.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει δείξει ότι ποντάρει στους νέους Υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών, ενώ και εκείνοι αποδείχτηκαν περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στη συγκυρία, και την αναγκαιότητα να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της τρόικας, ώστε να μην υπάρξει κενό ή πρόβλημα στη χρηματοδότηση της χώρας.

Στη συνεδρίαση του συμβουλίου διοικητικής μεταρρύθμισης, ο Αντώνης Σαμαράς θα… τραβήξει από το μανίκι τους υπουργούς. Και θα τους επισημάνει ότι θα πρέπει να υπάρξει άμεση δρομολόγηση και τελική υλοποίηση των δράσεων που έχουν αναλάβει, με έμφαση στο θέμα της κινητικότητας-διαθεσιμότητας δημοσίων υπαλλήλων.

Το ορόσημο του Σεπτεμβρίου πλησιάζει, και η κυβέρνηση δεν έχει περιθώρια να κριθεί αρνητικά από την τρόικα στη νέα αξιολόγηση που έρχεται.

ΠΗΓΗ: YSTEROGRAFA.GR
http://ysterografa.gr/politics/%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%85

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS