Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Σκότωσαν τον δραπέτη - εγκληματία Κόλα στο Σούλι

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Κι εκεί που μια εξαιρετική για τα ελληνικά δεδομένα αστυνομική επιχείρηση άρχισε να περνά στην κλασική μουρμούρα, ήρθε και το θετικό αποτέλεσμα. Αναμένονται εξ αριστερών ανακοινώσεις για μελανά σημεία και ανάγκη ΕΔΕ για απόδοση ευθυνών σχετικά με το θάνατο του Κόλα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Πραγματική μάχη δόθηκε τα ξημερώματα, περίπου τις 6.00, στα βουνά του Σουλίου, λίγο έξω από το χωριό Βροσύνα, στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο, μεταξύ αστυνομικών και των δύο Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων. Από τους πυροβολισμούς νεκρός έπεσε ο Μαριάν Κόλα, ενώ ο συνεργός του Ιλίρ Κούπα κατόρθωσε να ξεφύγει και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών έχει τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν περίπου 100 σφαίρες, κάτι που δείχνει τη «σκληρή» μάχη που έδωσαν οι άντρες των ΕΚΑΜ. Στον νεκρό Κόλα, του οποίου η σορός παραμένει στο σημείο της συμπλοκής καθώς πηγαίνει ιατροδικαστής, πέραν από το Καλάσνικοφ, βρέθηκαν μία χειροβομβίδα στην τσέπη του και ένα σακίδιο με γεμιστήρες, χειροβομβίδες αλλά και μαγειρεμένα φαγητά, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν πως οι δύο δραπέτες είχαν βρει καταφύγιο σε κάποιο σπίτι και δεν κρύβονταν στο δάσος.

Οι άνδρες των ΕΚΑΜ εντόπισαν τους δύο επικίνδυνους Αλβανούς, σε πολύ κοντινό σημείο από εκεί που είχαν χαθεί τα ίχνη τους, πριν από 15 ημέρες, μετά τον εντοπισμό τους από τις θερμικές κάμερες, στη Βροσύνα, από την πλευρά της Θεσπρωτίας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/greece/article/296330/nekros-o-marion-kola-meta-apo-subloki-me-tous-astunomikous/

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS