Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Επενδύσεις άνω των 20 εκατ. ευρώ υποσχέθηκε ο Mr. Bic στον Αντώνη Σαμαρά

Ανάσα αισιοδοξίας και παράλληλη ψήφο εμπιστοσύνης μέσα από την ανακοίνωση νέων επενδυτικών σχεδίων παίρνει για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newmoney.gr, σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της εταιρείας Bic, κ. Bruno Bich, ο οποίος έφερε καλά νέα για την προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας.

Ειδικότερα ο εκ των κορυφαίων ξένων επενδυτών στη χώρα μας (διαθέτει ισχυρή βιομηχανική μονάδα στον Άγιο Στέφανο και απασχολεί περίπου 2.000 εργαζόμενους, έχοντας στην Ελλάδα το παγκόσμιο κέντρο έρευνας της Bic), ανακοίνωσε στον πρωθυπουργό νέο επενδυτικό πρόγραμμα άνω των 20 εκατ. ευρώ. Ο Αντώνης Σαμαράς ευχαρίστησε την πολυεθνική επιχείρηση για τη στήριξη διαρκείας στη χώρα μας και για το γεγονός πως παρά τη μεγάλη κρίση, σε καμία στιγμή δεν συζήτησε το ενδεχόμενο φυγής.

Από τη μεριά του, ο κ. Bich και ο διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής θυγατρικής κ. Δημήτρης Πισσιμίσης διαβεβαίωσαν την κυβέρνηση πως η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει στην Ελλάδα, ενώ ο κ. Bich προσφέρθηκε να δώσει τεχνογνωσία για το πώς μια επένδυση μπορεί να είναι επικερδής στη χώρα μας “στο πρότυπο της επένδυσης εδώ και 35 χρόνια της BIC στην Ελλάδα”.

ΠΗΓΗ: NEWMONEY.GR
http://www.newmoney.gr/article/18530/ependyseis-ano-ton-20-ekat-eyro-yposhethike-o-mr-bic-ston-antoni-samara

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS