Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Εννέα τα νέα κυβερνητικά πρόσωπα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ Κομματικές ανασφάλειες, ισορροπίες, μετακινήσεις και αντιπροεδρίες με "βαρύτητα" Αρκούν αυτά για να πάει ο τόπος βήματα μπροστά. Προφανώς όχι! Η πολιτική παραμένει αδιέξοδη, διάθεση δυναμικής διαπραγμάτευσης δεν φαίνονται, άρα ο ανασχηματισμός καταλήγει να μετατρέπεται σε μια κλασική εσωκομματική ομφαλοσκόπηση. Διαβάστε όλη την καινούρια σύνθεση της κυβέρνησης...

Επτά νέα πρόσωπα χωρίς προηγούμενη κυβερνητική θητεία περιλαμβάνει το νέο σχήμα, που ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γ. Πεταλωτή.

Πρόκειται για: Τον βουλευτή Κοζάνης Πάρη Κουκουλόπουλο, που ορίσθηκε υφυπουργός Εσωτερικών, τον εξωκοινοβουλευτικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου Παντελή Τζωρτζάκη, που ορίσθηκε υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης με αρμοδιότητα την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, τον ευρωβουλευτή Σταύρο Λαμπρινίδη, που ορίσθηκε υπουργός Εξωτερικών, τον βουλευτή Α' Αθήνας Παντελή Οικονόμου, που ορίσθηκε υφυπουργός Οικονομικών, τον βουλευτή Αχαΐας Κώστα Σπηλιόπουλο, που ορίσθηκε υφυπουργός Άμυνας, τον βουλευτή Χαλκιδικής Γιάννη Δριβελέγκα, που ορίσθηκε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τον βουλευτή Επικρατείας Ηλία Μόσιαλο, που αναλαμβάνει καθήκοντα υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου.

Στην κυβέρνηση, εξάλλου, επανέρχονται δύο πολιτικοί που μετείχαν και σε προηγούμενα σχήματα. Πρόκειται για τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και τον υφυπουργό Υγείας Μάρκο Μπόλαρη.

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS