Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Τριήμερες εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Αθήνα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αφού επιτέλεσε το εθνικό καθήκον της μνημονιακής "σωτηρίας" της χώρας, ήταν αναγκαία μια ανάσα για να μεταλαμπαδεύσει το πνεύμα της ειρήνης και της σοσιαλιστικής μετεξέλιξης της κοινωνίας και σε διεθνές επίπεδο!!. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...


Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου παραθέτει το βράδυ δείπνο εργασίας στα μέλη του προεδρείου της Διεθνούς που φθάνουν σήμερα στην Αθήνα για τις εργασίες του Συμβουλίου, στις οποίες αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 300 εκπρόσωποι κομμάτων-μελών της οργάνωσης από όλο τον κόσμο. 

Στο δείπνο εργασίας πρόκειται να συζητηθούν, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στην Ελλάδα. Ειδική συζήτηση θα γίνει για την υιοθέτηση ρυθμίσεων που μπορούν να αποτελέσουν μηχανισμό άμυνας των κρατών έναντι των κερδοσκοπικών επιθέσεων.

Ο κ. Παπανδρέου θα κηρύξει αύριο τις εργασίες του Συμβουλίου, ενώ νωρίτερα θα απευθύνει χαιρετισμό ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS