Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Διαμαρτύρονται για την αδικία, όχι μόνο για τα μέτρα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Γενικώς κι αορίστως "για το κακό και τ' άδικο" διαμαρτύρεται η κοινωνία. Τα μέτρα είναι απλά η αφορμή! Όταν έχεις ουσιαστική αίσθηση των κοινωνικών διεργασιών, με τι πιστότητα αποτυπώνεις την πραγματικότητα. Σε καλό δρόμο είστε... για το "χρονοντούλαπο της Ιστορίας" που θα έλεγε και ο πατήρ Παπανδρέου.... Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο Γ.Παπανδρέου από το βήμα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς τόνισε ότι οι μαζικές εκδηλώσεις των τελευταίων ημερών είναι η έκφραση της ανάγκης για πιο δημοκρατικές κοινωνίες.
Αν οι πολίτες διαδηλώνουν στους δρόμους δεν είναι μόνο για τα μέτρα λιτότητας, αλλά και για την αδικία που βιώνουν, και το όραμα για πιο δημοκρατικές κοινωνίες, τόνισε ο ίδιος κατά την έναρξη των εργασιών του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Πήραμε δύσκολες αποφάσεις, κάνοντας το πατριωτικό μας καθήκον για τη διάσωση της χώρας μας, αποφάσεις κοινωνικά αναγκαίες που θα μας δώσουν χρόνο και ελπίδα, για να σωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί, σημείωσε ο πρωθυπουργός.
Οι πρόσφατες ψηφοφορίες στη Βουλή, κατά τον ίδιο, αποδεικνύουν τη βούλση και την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για τις αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα. Ζήτησε μάλιστα και από την Ευρώπη να δώσει "ψήφο εμπιστοσύνης" στην ελληνική κυβέρνηση. (Διαβάστε περισσότερα...)
ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS