Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS - Blogs - "Ανησυχητικές ενδείξεις για προβοκάτσιες κατά των Αγανακτισμένων"

Σχέδια να «ανατιναχτεί» ο ειρηνικός χαρακτήρας των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα και στις πλατείες εξυφαίνονται σύμφωνα με πολλές ενδείξεις, καθώς η Τρίτη και η Τετάρτη αναδεικνύονται σε κρίσιμες μέρες για το Κίνημα των Αγανακτισμένων… λόγω της συζήτησης και ψήφισης στη Βουλή του Μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου.Ήδη στο Διαδίκτυο εμφανίζονται διάφορες περίεργες προτροπές για σύγκρουση με τα «έμμισθα σκυλιά» της εξουσίας –δηλαδή τους αστυνομικούς- ενώ τα συνδικάτα υπόψη των οποίων είναι ήδη οι σχετικές πληροφορίες λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την περιφρούρηση των εκδηλώσεων και κυρίως της «περικύκλωσης» της Βουλής.

Συναγερμό σήμανε και η εμφάνιση ακροδεξιών και η πρόκληση επεισοδίων στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, πράγμα που θεωρείται πιθανό να επιχειρηθεί και στην Αθήνα.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει αποφασίσει να  προχωρήσει στη μεγαλύτερη αστυνομική κινητοποίηση των τελευταίων χρόνων, κι αυτό ενισχύει τους φόβους προβοκάτσιας, καθώς είναι γνωστές οι επιλεκτικές σχέσεις ορισμένων θυλάκων της αστυνομίας με θύλακες κουκουλοφόρων.
Στελέχη της αριστεράς με μεγάλη σχετική πείρα συνιστούν στους διαδηλωτές μεγάλη προσοχή και επαγρύπνηση και τους καλούν να περιφρουρήσουν τον ειρηνικό χαρακτήρα των κινητοποιήσεών τους, ενώ επενδύουν πολλά στη μαζικότητα.
Όσο περισσότεροι είναι οι ειρηνικοί διαδηλωτές τόσο πιο δύσκολο θα είναι για όσους θέλουν να ξεμπερδεύουν με τις  πλατείες να προχωρήσουν σε προβοκάτσιες, ακούστηκε να λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Δημόσιες προτροπές για περιφρούρηση του μαζικού και ειρηνικού χαρακτήρα των εκδηλώσεων θα υπάρξουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα απ’ όλες τις πλευρές που τις υποστηρίζουν.
ΠΗΓΗ: KENTRINEWS.GR
http://www.kentrinews.gr/?p=22112


Share


Tags: BLOGS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS