Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Ανοίγουν σήμερα τα κλειστά επαγγέλματα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο σωστός συμβολισμός θα έπρεπε να μεταθέσει το άνοιγμα για την Κυριακή που δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες!! Πρόκειται μάλιστα για τόσο ρηξικέλευθο άνοιγμα που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα τα επαγγέλματα του δικηγόρου, μηχανικού, αρχιτέκτονα και συμβολαιογράφου! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...


Από σήμερα, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, αίρονται οι περιορισμοί στην πρόσβαση και την άσκηση των κλειστών επαγγελμάτων με βάση τον νόμο 3919/2011.

Οι περιορισμοί που καταργούνται αφορούν: 
Στον αριθμό προσώπων που έχουν πρόσβαση στο επάγγελμα, εξαρτά τη χορήγηση άδειας από εκτίμηση ύπαρξης πραγματικής ανάγκης, θέτει γεωγραφικά όρια στο δικαίωμα άσκησης του επαγγέλματος, ορίζει ελάχιστες αποστάσεις μεταξύ των ασκούντων το επάγγελμα, απαγορεύει τη δημιουργία περισσότερων εγκαταστάσεων από το ίδιο πρόσωπο, επιβάλλει ή απαγορεύει τη διάθεση αγαθών από ορισμένου είδους επαγγελματική εγκατάσταση, επιβάλλει ή απαγορεύει την άσκηση επαγγέλματος υπό ορισμένη εταιρική μορφή, περιορίζει τη συμμετοχή στο εταιρικό κεφάλαιο με κριτήριο την επαγγελματική ιδιότητα των συμμετεχόντων, επιβάλλει υποχρεωτικές κατώτατες τιμές. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL.GR

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS