Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - "Όλι Ρεν: "Δεν υπάρχει Plan B - Μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία τώρα!"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Οι λογικές των μονόδρομων που δημιουργούν οι πολιτικές αγκυλώσεις έχουν κατά καιρούς οδηγήσει σε περίεργες ατραπούς το ρου της ιστορίας! Αναλογιστείτε τις ιστορικές ευθύνες σας απέναντι στο μέλλον της Ε.Ε. και αρθείτε στο ύψος των εξαιρετικά σημαντικών περιστάσεων! Αφήστε τους λεκτικούς "τραμπουκισμούς" κι ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά αδιέξοδα του μοντέλου διοίκησης και ανάπτυξης της Ευρωζώνης. Διαβάστε το ρεπορτάζ για τις δηλώσεις Ρεν...


“Ή ψηφίζετε το μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπείτε άμεσα” αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του ο επίτροπος Ρεν και καλεί τους Έλληνες πολιτικούς ηγέτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το καλό της χώρας και της ΕΕ. Ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει σχέδιο Β και προειδοποιεί ότι η χρεοκοπία θα πλήξει περισσότερο τους πιο αδύναμους.

Θυμίζει ότι για να δούμε ανάπτυξη στην Ελλάδα πρέπει να ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα και να μεταρρυθμιστεί η αγορά εργασίας και προϊόντων. Ανοίγει παράθυρο για την πλήρη αναμόρφωση και απλοποίηση του φορολογικού συστήματος το φθινόπωρο και ζητά και πάλι πολιτική συναίνεση για να γίνουν οι αλλαγές. Όσο για το λεγόμενο διάδοχο πρόγραμμα, εξηγεί ότι θα ετοιμαστεί τις επόμενες βδομάδες, όμως για να βοηθήσει η ΕΕ την Ελλάδα, η Ελλάδα πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό της. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL.GR


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS