Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Βάζει μαζί στο κάδρο των επιθέσεων Γιώργο - Βενιζέλο"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Επέλεξαν να συμπλεύσουν και να διαχειριστούν από κοινού τις ευθύνες με το βλέμμα στην επόμενη εποχή για το ΠΑΣΟΚ. Όσο κι αν επιχειρούν να αποποιηθούν του "βάρους" των επιλογών τους, "ρίχνοντας" το στον Παπακωνσταντίνου, τους διαψεύδουν οι συνέπειες των συνεχών λαθών τους. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ακόμη πιο δύσκολη καθιστά την προοπτική συναίνεσης στο κρίσιμο θέμα της οικονομίας η ΝΔ, η οποία πλέον προσωποποιεί τις επιθέσεις της στον κ. Ευ. Βενιζέλο.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτηρίζεται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως απόλυτα συνυπεύθυνος με τον πρωθυπουργό για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, κάτι που επιβεβαιώνει ότι η τακτική του κ. Σαμαρά είναι να αντιμετωπίζει πλέον ως δίδυμο τους κ. Παπανδρέου και Βενιζέλο.
Χθες, ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γ. Μιχελάκης χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ ως "ερασιτέχνη" τον υπουργό Οικονομικών, με αφορμή το θέμα που έχει προκληθεί με τις χώρες που ζητούν εγγυήσεις για να συμμετάσχουν στο δεύτερο "πακέτο" βοήθειας προς την Ελλάδα.
"Οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί του κ. Βενιζέλου" σημείωσε ο κ. Μιχελάκης "κινδυνεύουν να τινάξουν στον αέρα τα θετικά σημεία της απόφασης της 21ης Ιουλίου. Ερχεται εκ των υστέρων και ζητά από τους Ευρωπαίους να παρέμβουν για να ακυρώσουν αυτό που ο ίδιος υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες Δηλαδή τους εκλιπαρεί να ακυρώσουν την γκάφα του". "Ο κ. Βενιζέλος έχει αυτοπαγιδευθεί. Δυστυχώς, η δική του ανεπάρκεια κινδυνεύει να οδηγήσει τη χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια" κατέληξε.
Επίσης, ο εκπρόσωπος της ΝΔ με νέα ανακοίνωσή του κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ?με αφορμή τα σενάρια περί ύπαρξης διαφορετικού τρόπου παρουσίασης της οικονομικής πολιτικής στη Θεσσαλονίκη ότι απαξιώνει τον θεσμό της Διεθνούς Εκθέσεως. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63327082


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS