Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ - Διεθνή - "Ο άνθρωπος που ονειρεύτηκε την ψηφιακή εποχή"

«Θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου πουλώντας ζαχαρωμένο νερό ή θέλεις μια ευκαιρία για να αλλάξεις τον κόσμο;». Τα λόγια ανήκουν στον Στιβ Τζομπς. Τα είπε πριν από 28 χρόνια στον τότε πρόεδρο της Pepsi Τζον Σκάλι, προσπαθώντας να τον πείσει να εγκαταλείψει την καριέρα του και να έρθει μαζί του στην Apple. Τελικά κατάφερε και τα δύο: έφερε στην εταιρεία τον Σκάλι και «άλλαξε» τον κόσμο, κάνοντας την τεχνολογία προσβάσιμη και φιλική στον καθένα. 

Ο 56χρονος ιδρυτής της Apple είχε τον τρόπο να μετατρέπει σε είδηση οτιδήποτε έκανε στη ζωή του. Και παρέμεινε συνεπής μέχρι το τέλος της καριέρας του, καταφέρνοντας να μονοπωλήσει τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και τα social media με την αποχώρησή του.

Ο άνθρωπος που ευθύνεται για το iPhone, το iPad, το iPod και άλλα τεχνολογικά επιτεύγματα του 21ου αιώνα, τα οποία βρίσκονται στα χέρια και στα σπίτια εκατοντάδων εκατομμυρίων χρηστών, παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Apple, τερματίζοντας μια 35ετή «θαυματουργή» καριέρα. «Οταν έρθει η μέρα που δεν θα μπορώ να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου, θα είμαι ο πρώτος που θα σας το πει», έγραψε στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και προς την «κοινότητα της Apple». (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4652442


Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS