Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Κόντρα προκάλεσε η συνέντευξη Παπανδρέου στη Realnews"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Φοβικός κι απολογητικός ο Παπανδρέου αρχίζει να κατανοεί τα αδιέξοδα  μιας πολιτικής που συνεχώς μεταθέτει την επίτευξη των στόχων, χρόνια μετά! Όσο για την άκριτη συναίνεση που αναμασά, πρέπει να καταλάβει ότι η αντιπολίτευση υπάρχει για να υπηρετεί τις ιδεολογικές αξίες της και την κοινωνία, όχι την κυβέρνηση! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το «φρένο» στις πρόωρες εκλογές και η προσωπική επίθεση εναντίον του Α.Σαμαρά από τον πρωθυπουργό με συνέντευξη του στη Realnews προκάλεσαν νέα αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου υποστήριξε ότι «είμαστε μία δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και θα τιμήσουμε στο έπακρο την εντολή που μας έδωσαν οι Έλληνες πολίτες. Οι πολίτες θέλουν να δουν αλλαγές, όχι εκλογές».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης χαρακτήρισε την φράση αυτή του πρωθυπουργού ως «πυροτέχνημα». «Τέτοια παιδαριώδη πυροτεχνήματα δεν μπορούν να κρύψουν τη γύμνια μιας κυβέρνησης, της οποίας ακόμα και οι ίδιοι της οι βουλευτές (όπως έκανε ο κ. Γρηγοράκος) ζητούν εκλογές. Ακριβώς γιατί και εκείνοι βλέπουν το αδιέξοδο στο οποίο οδήγησε τη χώρα ο κ. Παπανδρέου». (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=87373&catID=11


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS