Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "ΕΜΠ: καλεί τη κυβέρνηση να καταρτίσει σχέδιο πρόληψης επεισοδίων"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τόσα χρόνια που η Σύγκλητος είχε την ευθύνη για την προστασία του χώρου, λόγω του ασύλου, περιοριζόταν σε εύσχημη κάλυψη κάθε ανομίας και επίρριψη ευθυνών στην Αστυνομία. Τώρα που η ευθύνη περνά περισσότερο σε αυτή, η Σύγκλητος έρχεται να της δώσει κατευθύνσεις επιχειρησιακού σχεδιασμού!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Εορτασμός της 17ης Νοεμβρίου, με το άσυλο να έχει καταργηθεί και ολόκληρη τη χώρα ...στον δρόμο, δεν είναι ένας συνδυασμός που προκαλεί ευχάριστους συνειρμούς. Και αυτό η διοίκηση του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου το αντιλαμβάνεται απόλυτα. Oπως επίσης και το ότι η φύλαξη περιοχής στην οποία δεν υπάρχει πανεπιστημιακό άσυλο, δεν αποτελεί πια κυρίως δική της ευθύνη.

H κρίσιμη συνεδρίαση της Συγκλήτου του ΕΜΠ κατέληξε στην εξής απόφαση: η ομαλή εξέλιξη του εφετινού εορτασμού της 17ης Νοεμβρίου εξαρτάται αποκλειστικά από εξωτερικούς, ως προς το Ιδρυμα, παράγοντες και τα μέλη ή τα όργανα του ΕΜΠ δεν έχουν τη νομική ή την ουσιαστική αρμοδιότητα ή δυνατότητα.

Την απόφαση αυτή, η Σύγκλητος την κοινοποίησε εγγράφως τους υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη καθώς και την εισαγγελία Πρωτοδικών. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=427560


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS