Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Με συνθήματα και χωρίς βουλευτές η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν η κυβερνητική πολιτική δημιουργεί συναισθήματα οργής και έλλειψης δικαιοσύνης, ενώ συνολικά το μεταπολιτευτικό πολιτικό σκηνικό αδυνατεί να εκφράσει τις κοινωνικές δυνάμεις και να εμπνεύσει όραμα για τις μελλοντικές γενιές! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Χωρίς κανένα εκπρόσωπο της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης πραγματοποιήθηκε σήμερα η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα της εξέδρας των επισήμων ενώ συγκεντρωμένοι καθηγητές, ορισμένοι με μαύρα περιβραχιόνια κρατούσαν πανό που έγραφε «Το σχολείο πεθαίνει».

Μόνον ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας βρίσκονταν φέτος στην εξέδρα των επισήμων για τη μαθητική παρέλαση.

Απέναντί τους καθηγητές, ορισμένοι με μαύρα περιβραχιόνια, φώναζαν συνθήματα και μαζί με «Αγανακτισμένους» καλούσαν τους μαθητές να στρέψουν αριστερά το κεφάλι τους.

Κάτι που από τους μαθητές 30 σχολείων, ιδιωτικών και δημόσιων, έκαναν μόνον εκείνοι του 2ου Γυμνασίου Τούμπας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4668519


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS