Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - "ΔΝΤ: «Θα στηρίζουμε την Ελλάδα, όσο χρειάζεται!!»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αρκετά μας στηρίξατε! Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Και μόνο το γεγονός ότι επιτέλους αποδεχτήκατε πως τα λάθη του μνημονίου οφείλονται στο ότι χρησιμοποιήθηκαν μοντέλα άλλων χωρών που αποδείχθηκε ότι δεν έχουν σχέση με την Ελληνική οικονομία και τις κρατικές δομές της χώρας, αρκεί για να καταδείξει την ανικανότητα ή τον ύποπτο ρόλο σας! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Η επιτυχής επέκταση του PSI (συμμετοχή ιδιωτών επενδυτών στη μείωση του ελληνικού χρέους) είναι η μόνη λύση για να βοηθηθεί πραγματικά η Ελλάδα να καταστήσει το δημόσιο χρέος της βιώσιμο» είπε ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Μιν Ζου (Min Zhu), απαντώντας σε ερώτηση του ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, Θάνου Δημάδη κατά τη διάρκεια συζήτησης στην οποία συμμετείχε στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου του Economist στη Νέα Υόρκη.

Το στέλεχος του ΔΝΤ είπε ότι στηρίζει σθεναρά τις προσπάθειες της Ευρώπης «να αντιμετωπίσει την κρίση του δημόσιου χρέους που πλήττει κράτη και τράπεζες».

Σε κατ' ιδίαν συζήτηση που είχε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ λίγο αργότερα μαζί του είπε ότι «η Ελλάδα έχει σημειώσει καθυστερήσεις αλλά και εξίσου σημαντικές επιτυχίες όλους αυτούς τους μήνες» και «έχει ανάγκη τη στήριξή μας». (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_27/10/2011_412148


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS