Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - "Έρευνες από την Αντιτρομοκρατική για τον εμπρηστικό μηχανισμό στο Μετρό"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Από τις πιο περίεργες υποθέσεις τρομοκρατικής επίθεσης που έχουν υπάρξει! Τέτοιου είδους και έκτασης τυφλά χτυπήματα που δεν μπορούν να "δικαιολογηθούν" ούτε με τις ιδιότυπες "ιδεοληψίες" των τρομοκρατών είναι λογικό να τρομάζουν την κοινωνία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Προβληματισμό και ανησυχία έχει προκαλέσει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ο εμπρηστικός μηχανισμός που βρέθηκε χτες το απόγευμα μέσα σε βαγόνι του Μετρό στο σταθμό του Αιγάλεω.

Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ, ο μηχανισμός ήταν ενεργοποιημένος και ο δείκτης του διακόπτη που επρόκειτο να κλείσει το κύκλωμα για να γίνει η έκρηξη, είχε φτάσει στο τέρμα του. Για άγνωστο όμως λόγο, που ερευνάται από τους ειδικούς της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, δεν έγινε η έκρηξη.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί δεν μπορούν να ξέρουν για ποια ώρα οι δράστες είχαν προγραμματίσει να γίνει η έκρηξη, αλλά εκτιμούν ότι στόχος ήταν ο σταθμός του Μετρό, όπου ήταν ακινητοποιημένος ο συρμός, μέχρι να έλθει η στιγμή να ξεκινήσει με προορισμό το Αεροδρόμιο. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=127286&catID=3

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS