Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Στο μικροσκόπιο η ανήθικη λίστα των βουλευτών"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Από τον εκατομμυριούχο βουλευτή περάσαμε στην αναζήτηση του "συζυγικού" πλοίου και στη συντήρηση μιας συζήτησης για εμβάσματα! Αν το πολιτικό σύστημα επιθυμεί να ανακτήσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας που έχει χαθεί, οφείλει να συναινέσει σε προτάσεις ριζικών αλλαγών στο διαχρονικό έλεγχο του πόθεν έσχες των βουλευτών. Όλα τα άλλα είναι πρόσκαιρες κουβέντες με προεκλογική επίφαση! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μετά την αποκάλυψη του βουλευτή (που δεν ήταν βουλευτής, αλλά ο Ισ. Κούβελος, σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη!) που φυγάδευσε στο εξωτερικό (για επιχειρηματική πράξη μιλάει ο «κατηγορούμενος»!) το πολυθρύλητο ένα εκατομμύριο ευρώ (που δεν ήταν ευρώ, αλλά δολάρια!), η αρμόδια επιτροπή της Βουλής συνεχίζει το έργο της με στόχο προφανώς να μας «εκπλήξει» και πάλι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρό της Β. Αργύρη ερευνώνται εμβάσματα πάνω από 100.000 που εστάλησαν σε τράπεζες του εξωτερικού και αφορούν κυρίως πρώην βουλευτές, κανέναν υπουργό και μικρό αριθμό εν ενεργεία βουλευτών ή συγγενικά τους πρόσωπα. Για όλες τις περιπτώσεις βουλευτών που έχουν εμβάσματα πάνω από 100.000, ο κ. Αργύρης θα στείλει ενημερωτικές επιστολές σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες για να λύσουν, όπως είπε, τα κόμματα το ηθικό θέμα που ανακύπτει. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=96536

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS